Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 !!!

 Αγαπητοί Συγχωριανοί και φίλοι,

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας σήμερα. Η παρουσία σας έκανε την εκδήλωση πραγματικά ξεχωριστή και μας γέμισε χαρά.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο περάσαμε όμορφα μαζί, αλλά καταφέραμε και να συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειαζόταν για την επισκευή της τουαλέτας στο σχολείο.
Έτσι το σχολείο μας το Πάσχα θα είναι λειτουργικό για τους επισκέπτες του.
Συν το γεγονός ότι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και κερδισμένοι (!) από την εκδήλωση!
Αυτό αποτελεί μια σημαντική νίκη για τον σύλλογό μας και δείχνει την δύναμη της συλλογικής προσπάθειας. Θέλουμε να ευχαριστήςουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επίτευξη αυτού του στόχου.
Πρώτα από όλα τα καταστήματα της Ανδρου που συμμετείχαν στην λαχειοφόρο αγορά
Την Goden star ferries την Fast ferries καθώς και την κατασκευαστική εταιρία Βαλμάς.

Επισης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμα την εταιρεία Androp για τη ρακη και τη λεμονάδα και την κα Βέτα Γλυνού για τους κουραμπιέδες.
Τέλος, η εκδήλωση μας ομόρφυνε ακόμα περισσότερο με τις μαγευτικές μουσικές μελωδίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη Kostas Moustakas & Antonis Giampanis
Σας καλούμε να μείνετε συντονισμένοι, καθώς ακολουθούν και άλλες όμορφες δράσεις από τον σύλλογό μας. Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε!
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ Ζαγορα

Ακολουθει πλουσιο φωτογραφικο υλικο!!!
1 σχόλιο:

  1. Η ανάρτησή σας με απήχησε βαθιά. Σας ευχαριστώ για τα στοχαστικά σας λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή