Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ !!!


Εκλογές στις 14 Οκτωβρίου στον Σύλλογό μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ζαγανιαριωτών Άνδρου «Η ΖΑΓΟΡΑ» ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθούν -για πρώτη φορά- ταυτόχρονα σε Αθήνα και Άνδρο. Για τα μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται στην Αθήνα η Γεν. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα των αδελφών Κοντορούση, που βρίσκεται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως 33, Γκύζη, με ώρα έναρξης την 11η πρωϊνή.
Την ίδια ώρα και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Ζαγανιαρίου η Γεν. Συνέλευση για τα μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται στην Άνδρο.
Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
1)     Απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
2)     Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχομένου ΔΣ.
3)     Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Παρακαλούνται θερμά τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, καθώς ο Σύλλογος αποτελεί τη μοναδική «φωνή» του χωριού προς τις τοπικές και κεντρικές αρχές.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή παρακαλούνται να το κάνουν ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στον Πρόεδρο του απερχομένου ΔΣ, Γιώργο Μπαφαλούκο, στα τηλέφωνα 6937301288 και 22820 51158.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου