Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Χαιρετισμός Προέδρου


Φίλες και φίλοι Ζαγανιαριώτες,

Θέλω μαζί σας να χαιρετίσουμε τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου Ζαγαναριωτών και να ευχηθούμε τα καλύτερα στην ευρύτερη δράση του. Ξεκινάει μια προσπάθεια ανάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, της ομορφιάς και της προστασίας του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος, της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελλών, αλλά και των σχέσεων με την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Ο σύλλογος Ζαγανριωτών «η Ζαγορά» ανασυντάχθηκε και συνεχίζει στο δρόμο που χάραξαν οι παλαιότεροι με σύγχρονες ιδέες, γεφυρώνοντας το χθες με το σήμερα και έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο χωριό μας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, μια ομάδα νέων ανθρώπων ανέλαβε πρόσφατα να διαχειριστεί την τύχη του Συλλόγου μας, ο οποίος μετρά 25 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που κράτησαν ενεργό το σύλλογό μας τόσα χρόνιας, προσφέροντας πολλά στον τόπο μας. Επισημαίνω δε, την ανάγκη συσπείρωσης των απανταχού Ζαγανιαριωτών, σε μια εποχή που «ο θεσμός των συλλόγων βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία». Με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να αντέξουμε στις πιέσεις της καθημερινότητας, ζητούμε τη συμπαράσταση όλων.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε όλους κοντά μας, δίπλα μας, για διάλογο, συνεννόηση και ανταλλαγή απόψεων. Η «Ζαγορά» ανήκει σε όλους μας, ανήκει στα παιδιά μας και αξίζει της προσοχής μας.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

Γλυνός Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου