Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Προσεχείς Δράσεις του Συλλόγου μας


Το ΔΣ θα ήθελε επίσης να σας ενημερώσει για τις άμεσες ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί:

1. Στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης και αξιοποίησης του σχολείου μας, θα θέλαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στις 28 και 29 Ιουλίου. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει τα μέλη του συλλόγου, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να καθαριστεί ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος του σχολείου. Είναι το πρώτο βήμα, η προσπάθεια για να ακολουθήσουν κι άλλα να είστε σίγουροι πως θα είναι μεγάλη.

2. Η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή αποφασίστηκε να διεξαχθεί για πρώτη φορά πριν από τον 15Αύγουστο, το Σάββατο στις 4 Αυγούστου. Ελπίζουμε, στο γεγονός ότι το χωριό θα είναι ακόμα γεμάτο και ότι θα μας τιμήσουν όλοι με την παρουσία τους. Η γιορτή αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι και θα τραβήξει μέχρι να σταματήσουν οι χοροί, εξάλλου οι Ζαγανιαριώτες έχουμε αποδείξει πολλάκις πως ξέρουμε να γλεντάμε! Ο σύλλογος θα προσφέρει ούζο, κρασί και ρακί, αλλά και νόστιμους μεζέδες, για τους οποίους ελπίζουμε να βάλουν το χέρι τους και πάλι οι νοικοκυρές του χωριού μας! Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

3. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, που τα περισσότερα σπίτια θα είναι ανοιχτά, θα επιθυμούσαμε η κάθε οικογένεια να συλλέξει παλιές – ασπρόμαυρες ή έγχρωμες – φωτογραφίες, οι οποίες θα αντιγραφούν σε ηλεκτρονική μορφή από τον σύλλογό μας και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στους κατόχους (όσοι έχουν την δυνατότητα μπορούν να τις στέλνουν και στο e-mail του συλλόγου zaganiari@gmail.com). Ο στόχος είναι η έκδοση λευκώματος από τον σύλλογό μας μέσα στον χειμώνα. Θεωρούμε πως είναι ευκαιρία με τον τρόπο αυτό να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι πως περνούσαν οι ημέρες τα προηγούμενα χρόνια στο Ζαγανιάρι…

4. Καθιερώνεται και αναβαθμίζεται το blog του συλλόγου μας  http://zaganiariandros.blogspot.gr/. Μέσα  από τις σελίδες του θα ενημερώνεστε σε καθημερινή βάση για τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς και για τα νέα του χωριού μας, όπου κι αν βρίσκεστε.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΥΝΟΣ                                                                                         ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου