Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Καλό Μήνα!!


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
ΗΡΘΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΜΑΖΙΚΑ) ΤΟ "ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΙ ΚΛΠ) ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ "ΣΥΚΟΛΟΓΟΥ" ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΟΔΕΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ) ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ". ΤΑ "ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ 12 ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΡΥΓΙΤΗ" ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η "ΦΥΣΙΚΗ" ΜΑΝΤΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ), ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΟΡΜΗΝΙΕΣ" ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου