Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΙΓΚΤΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΤΕΦΘΑΝΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΡΗΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ "ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΞΥΓΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ (ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΕΣ/ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ) ΤΟ ΝΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου