Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αποτελέσματα Εκλογών Συλλόγου Ζαγανιαριωτών Άνδρου «Η ΖΑΓΟΡΑ»

Έπειτα από τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 28/09/2014, στα γραφεία του συλλόγου μας, σας παραθέτουμε τα εκλογικά αποτελέσματα:

Ψήφισαν: 19
Λευκά: 0
Ακυρα: 0


Γλυνός Κωνσταντίνος: 17 ψήφοι
Γλυνού Ελένη: 9
Μηνδρινός Μιχαήλ: 18
Μπότσης Κωνσταντίνος: 19
Μωράκη Φερενίκη: 15
Μωράκης Κωνσταντίνος (του Δημητρίου): 10
Μωράκης Κωνσταντίνος (του Νικολάου): 18
Μωράκης Παναγιώτης (του Νικολάου): 18


Καλωσορίζουμε τα δύο νέα πρόσωπα στο ΔΣ του χωριού μας, τον Παναγιώτη Μωράκη του Νικολάου και την Ελένη Γλυνού, και ευχαριστούμε θερμά την Γαρυφαλλιά Λουσίδου και τον Γιώργο Πιστικό για όλα όσα έκαναν για το σύλλογο και το χωριό μας τα δύο προηγούμενα χρόνια. 

Όσον αφορά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και το πρόσωπο του νέου προέδρου, αυτό θα συγκροτηθεί σε σώμα στη συνεδρίαση που θα συγκληθεί στα γραφεία του συλλόγου και θα ενημερωθείτε γι΄αυτό.


Με την ευχή και την ελπίδα ότι ΟΛΟΙ παραμένουμε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας.


Δήλωση Προέδρου, Κώστα Γλυνού, για το αποτέλεσμα:

Σαν απελθών πρόεδρος του παλιού ΔΣ θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν στις σημαντικές για τη διατήρηση του συλλόγου μας εκλογικές διαδικασίες. Σε μια εποχή συνολικής απαξίωσης των θεσμών ο σύλλογος μας κατάφερε να σταθεί όρθιος και να συνεχίσει το έργο που έχει αναλάβει.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου, η μικρή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποδυναμώσει, αντίθετα οφείλουμε όλοι να λάβουμε τα μηνύματα που βγήκαν από το γεγονός αυτό ώστε να γίνουμε ακόμη ποιο ισχυροί αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει για το χωρίο μας.

Όσον αφορά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και το πρόσωπο του νέου προέδρου, αυτό θα συγκροτηθεί σε σώμα σε συνεδρίαση που θα συγκληθεί στα νέα γραφεία του συλλόγου και θα ενημερωθείτε γι΄αυτό .

Εύχομαι καλή θητεία καλή δύναμη στο νέο Δ Σ και πάντα άξιοι!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου