Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση μελών.



Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Ζαγανιαριωτών,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της κλήρωσης για τη λαχειοφόρο αγορά. Πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2012 στα γραφεία του Συλλόγου μας επί της οδού Παπαστράτου 26, Γκύζη και νικητές ήταν οι κάτοχοι των λαχνών με αριθμό: 1073, 1361, 2451, 3367 και 758. Κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, Πλαίσιο και Κωτσόβολος. Ενημέρωση υπήρξε, άλλωστε, λίγες ώρες μετά τη διαδικασία και στο
blog του Συλλόγου μας, zaganiariandros.blogspot.com. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά για τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι.

Πλέον, η προσπάθεια μετατροπής του σχολείου του χωριού μας σε Πολιτιστικό κέντρο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι έτοιμο να μας φιλοξενήσει στις δραστηριότητες μας. Ηδη, από τα χρήματα της γιορτής ρακιού και της λαχειοφόρου, τα κουφώματα του σχολείου είναι πλέον καινούρια και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ηλεκτροδότησή του και όχι μόνο.


Επίσης, επειδή στις μέρες μας αυτό που χρειάζεται για να παραμείνουμε δυνατοί είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η συμπαράσταση στα δύσκολα, ο Σύλλογος Ζαγανιαριωτών σε συνεργασία και με άλλους Συλλόγους του νησιού και την ΠΕΦΟ Άνδρου, που ήταν και επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, προσέφερε χρήματα προκειμένου να αγοραστεί πετρέλαιο για το σχολείο και το νηπιαγωγείο της Μεσσαριάς Ανδρου.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε για φέτος να γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στο μαγαζί « ΘΕΜΙΔΑ », στην οδό Ευελπίδων 35, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:00μμ. Η τιμή για τον καθένα ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνεται σ’ αυτήν πλήρες μενού, άφθονο κρασί, αλλά και ζωντανή μουσική. Παρακαλούμε θερμά, λόγω των περιορισμένων θέσεων, όπως ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό για τη συμμετοχή σας την Κα Φερενίκη Μωράκη, στο τηλέφωνο 6947 544446. Η κράτηση είναι απαραίτητη, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ζαγανιαριωτών σας εύχονται

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα,
καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΝΟΣ                                                                                   ΜΙΧ. ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου