Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Καθαρισμός Σκαλοπατιών στο Ζαγανιάρι.


Έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Ζαγανιαριωτών «η Ζαγορά» όπως είχε ανακοινωθεί πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των σκαλοπατιών που οδηγούν στις στάσεις των λεωφορείων στο χωριό μας.
Ξεκινώντας από την στάση Αχλάδα στο κάτω χωριό την Δευτέρα 20 Αύγουστου και καταλήγοντας στις δυο στάσεις στο πάνω χωριό ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό την Τρίτη 21 Αύγουστου. Για την δράση αυτή εργάστηκαν δύο Ανδριώτες, οι Αντώνης Μωράκης και Παναγιώτης Μωράκης οι οποίοι δούλεψαν με ενθουσιασμό και μεγάλη προθυμία, για πολλές ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.  Έκαναν περισυλλογή σκουπιδιών, κλάδεμα, ξεχορτάριασμα, σκούπισμα. Ο σύλλογος τους ευχαριστεί και ελπίζει και σε άλλες συνεργασίες.
Μετά λοιπόν από αρκετά χρόνια τα σκαλοπάτια στο χωριό μας είναι και πάλι προσπελάσιμα και καθαρά. Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει με τις δράσεις του και τις όποιες δυνάμεις έχει να υποστηρίζει το χωριό μας.  Η αγάπη για τον τόπο μας και η ευαισθησία για το περιβάλλον, μας ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια, για να ομορφύνουμε το Ζαγανιάρι μας.
Πάρτε λοιπόν τις τύχες σας στα χέρια σας , ενεργοποιηθείτε και ελάτε μαζί τον Σύλλογο και βοηθήστε τον στο έργο του με ότι και με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί.

Η επόμενη δράση μας είναι ο καθαρισμός του κάτω μέρους του σχολείου την Παρασκευή 25 Αυγούστου το πρωί, θα είμαστε όλοι εκεί!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου