Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αίτηση Εγγραφής Μέλους


Ο Σύλλογός μας μέσω του blog μας δίνει την δυνατότητα σε κάθε κάτοικο και φίλο του χωριού εφ  όσον αυτός το επιθυμεί, να εγγραφεί στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΑΓΑΝΙΑΡΙΩΤΩΝ « η Ζαγορά » συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση, και αποστέλλοντας την είτε ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΑΓΑΝΙΑΡΙΩΤΩΝ
« Η ΖΑΓΟΡΑ »
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 26,
ΓΚΥΖΗ 11476
ΑΘΗΝΑ

είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : e-mail zaganiari@gmail.com

Με την εγγραφή σας συμμετέχετε και εσείς με όποιο τρόπο μπορείτε στην προσπάθεια υλοποίησης των σκοπών του συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας έχει τους εξής σκοπούς:

1. Την ανάδειξη των Ελληνικών παραδόσεων και του Ελληνικού πολιτισμού, απέναντι σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που ολοένα υποβαθμίζει τον τρόπο ζωής μας, την ανθρωπιά και τις αξίες της κοινωνίας μας.

2. Την ανάπτυξη σχέσεων με άλλους συλλόγους και Πολιτιστικούς φορείς, οι οποίοι μοιράζονται τους ίδιους σκοπούς και οράματα.

3. Την ανάδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των μελών του και των κατοίκων του χωριού, η διαφύλαξη στοιχείων σχετικών με τα ήθη και τα έθιμα του χωριού, ο εξωραϊσμός αυτού, η προβολή των λαϊκών παραδόσεων της περιοχής, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και η προσπάθεια συμμετοχής στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.


Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί να καταβάλετε στο σύλλογο το ποσό των είκοσι ( 20€ ) 
που αντιστοιχούν στο δικαίωμα εγγραφής ( 10 € ) και στην ετήσια συνδρομή ( 10 € ).
Ταμίας συλλόγου Κος Κωστής Μωράκης ( τηλ 6976033835 )


Σημ: τα παλιά μέλη του συλλόγου που έχουν αλλαγή στα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση ,τηλέφωνο) παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την Αίτηση εγγραφής με τα σωστά για ανανέωση των αρχείων του συλλόγου.


Αίτηση Εγγραφής Μέλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου