Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση



Αγαπητοί φίλοι,

 
 Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις με τις παραιτήσεις των 2 μελών του ΔΣ του Συλλόγου Ζαγανιαριωτών «Η ΖΑΓΟΡΑ», τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν στo Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 21/10, να μην γίνει καμία απολύτως ενέργεια, πριν αποκατασταθεί η ισορροπία των σχέσεων, η σύμπνοια και η αλληλεγγύη που παραμένουν βασικές αρχές του Συλλόγου μας. 

 Κατόπιν όλων αυτών, προσκαλείστε την Κυριακή 26/10/2014 και ώρα 10.30 στα γραφεία του Συλλόγου (στην οδό Παπαστράτου), σε συζήτηση για τα θέματα που προέκυψαν, αλλά και για το μέλλον του Συλλόγου. Στόχος είναι να βρεθεί και πάλι η κοινή συνισταμένη, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ξανά όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα.

 
 Φυσικά θα συζητηθεί και το θέμα των εκλογών που πρέπει να γίνουν, από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή το ΔΣ αποτελείται από 6 και όχι 7 μέλη, όπως προβλέπει το καταστατικό. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξουν στο νέο ψηφοδέλτιο και νέα πρόσωπα, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που οι συνθήκες αυτή τη στιγμή φαντάζουν ιδανικές (υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τις Δημοτικές αρχές προκειμένου να λυθούν αρκετά από τα προβλήματα του χωριού, όπως είναι αυτό της ύδρευσης και του σχολείου).
   
Ευχή μας είναι την Κυριακή να παρευρεθούν στην οδό Παπαστράτου όσα περισσότερα μέλη είναι δυνατόν, καθώς ο Σύλλογος είναι υπόθεση όλων!




 Αντιπρόεδρος
Μωράκης Κώστας

Γεν. Γραμματέας
Μπότσης Κώστας

Ταμίας
Μωράκης Κωστής

Μέλη
Μηνδρινός Μάκης
Μωράκη Φερενίκη
Μωράκης Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου