Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μια συμβολική κίνηση προς τον κ. Νίκο Σκόρδο


Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ζαγανιαρίου Άνδρου

Μια συμβολική κίνηση προς τον κ. Νίκο Σκόρδο

Ένας ψαλμωδός μας αναφέρει ότι ο Κύριος ήταν η ελπίδα, το στερέωμα και προστάτης της νηπιακής ηλικίας κι αυτή η προσευχή αποτελεί θερμή παράκληση να παραμείνει ο Θεός παντοδύναμος και φιλόστοργος προστάτης και κατά την ηλικία της ποικίλης αδυναμίας.

Εμείς, οι λειτουργοί του Υψίστου, ευχόμεθα και προσευχόμεθα "το γήρας περικράτησον". Αυτά ευχόμεθα και για τον αγαπητό κύριο Νίκο Σκόρδο κι ευχόμεθα ακόμη να διατηρεί τις δυνάμεις του ακέραιες.

Ο κύριος Νίκος, όπως γνωρίζετε, έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια εκκλησιαστικός επίτροπος της εδώ ενορίας Αγίου Νικολάου Ζαγανιαρίου. Είναι συνεχιστής εις το Ιερό έργο που προσφέρουμε όλοι, κληρικοί, συνεργάτες, εκκλησιαστικοί επίτροποι και ευσεβείς ενορίτες.
Όμως η προχωρημένη ηλικία στα ενενήντα (90) χρόνια του, τον καθιστά αδύνατο πλέον να προσφέρει την τότε βοήθεια στον Ιερό Ναό.
Η θέλησή του να εκκλησιάζεται, να προσεύχεται μέσα στον Ιερό Ναό είναι πολύ μεγάλη, σεβαστή και παραδειγματική.

Παρότι ο κ. Νίκος Σκόρδος δεν ήταν μαζί μου ως εκκλησιαστικός επίτροπος, όμως η δική μου προσωπική θέληση και η ομόφωνη συμφωνία της τώρα εκκλησιαστικής επιτροπής, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα μικρό αναμνηστικό συμβολικό δωράκι προς τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε ο ίδιος και η οικογένειά του επί σειρά ετών εις τον εδώ ενοριακό ναό και εις τα ιερά παρεκκλήσια.

Κύριε Νίκο, η βοήθειά σου ήταν μεγάλη όπως γνωρίζουμε όλοι μας -το δωράκι μας μικρό. Σε αγαπάμε πολύ.

Ευχόμαστε ο Άγιος Νικόλαος να σε βοηθάει πάντοτε, να σου δίνει υγεία και δύναμη.
Απρίλιος 2013

Η εκκλησιαστική Επιτροπή
Ο πρόεδρος
Αιδ. Δημήτριος Στεφάνου
Εφημέριος του ως άνω Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου