Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ζαγανιαρίου γεννιέται!!!


Κι όμως, παρά τη στασιμότητα που επικρατεί τις ημέρες αυτές σχεδόν στα πάντα, υπάρχει ένα φιλόδοξο έργο που δείχνει να προχωρά με σταθερά βήματα. Αναφέρομαι στην ανακαίνιση του σχολικού κτιρίου στο χωριό Ζαγανιάρι και τη μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο. Με πρωτοβουλία, λοιπόν, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγανιαριωτών, το έργο αυτό προχωράει, καθώς έγινε η αντικατάσταση των σάπιων και σπασμένων κουφωμάτων με νέα.
Με ευχάριστη διάθεση και κυρίως πολύ μεράκι από τον Αντώνη Μωράκη και τους συνεργάτες του τοποθετήθηκαν νέα παράθυρα, ανακατασκευάστηκαν κάποιες πόρτες, αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα τζάμια και το κτίριο έχει αρχίσει και ομορφαίνει. Το Ζαγανιάρι αποκτά το δικό του Πολιτιστικό Κέντρο.

Βέβαια για την ολική ανακαίνιση έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, το κτίριο χρειάζεται σοβαντίσματα, βάψιμο, ηλεκτροδότηση.
Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι έχουν γίνει ενέργειες για την ηλεκτροδότηση του κτιρίου και ελπίζουμε με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου, ότι εντός των προσεχών μηνών θα έχουμε και ρεύμα! Επίσης, έχουμε πάρει προσφορές για σοβαντίσματα, βαψίματα κτλ. Γνωρίζουμε όμως από την αρχή των εργασιών στο κτίριο ότι το κύριο βάρος για την ολοκλήρωσή τους πέφτει σε μας: στους κατοίκους του χωριού και στα μέλη του Συλλόγου .

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Ζαγανιαριωτών καλεί τους κατοίκους και φίλους του χωριού να ενισχύσουν με όποιο ποσό μπορούν (γνωρίζοντας ότι οι εποχές είναι δύσκολες και δεν περισσεύουν σε κανέναν χρήματα) την λαχειοφόρο αγορά που υπάρχει σε εξέλιξη (1 ευρώ ο λαχνός), ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν και το Πολιτιστικό Κέντρο να μείνει στα παιδιά μας.
Για αγορά λαχνών μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε.

Ακολουθούν φωτογραφίες με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

πλέον έχουμε και παράθυρα !!!

για να δείξουν θέλει και ένα βαψιματάκι!!!

Βάψιμο στοκάρισμα και είναι έτοιμη!!!

Το Πολιτιστικό κέντρο Ζαγανιαρίου γεννιέται!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου