Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014


Και του χρόνου με υγεία!

Ο Σύλλογος Ζαγανιαριωτών Άνδρου «Ζαγορά» θα ήθελε για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου, στον φιλόξενο χώρο των συλλόγων Πιτροφού-Μελίδας στου Γκύζη. Πολλοί συγχωριανοί μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια των προσπαθειών μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση από τα μέλη του συλλόγου για τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει το ΔΣ του συλλόγου Ζαγανιαριωτών τα δυο προηγούμενα χρόνια της δράσης του και ο ταμίας του συλλόγου μας έδωσε αναφορά για τα οικονομικά του συλλόγου. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που μας απασχόλησαν το περσινό καλοκαίρι, όπως είναι η συγκομιδή των σκουπιδιών στο κάτω χωριό και γενικότερα το θέμα των σκουπιδιών στη σταυροπέδα καθώς και οι εξελίξεις στις εργασίες του σχολείου. Φέτος λόγω πένθους δεν θα πραγματοποιηθεί η γιορτή ρακιού, όμως θα γίνει εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο (σχολείο) είτε με μορφή εγκαινίων για τον νέο μας χώρο, είτε αναφορικά με τις ανασκαφές στην Ζαγορά.

Η συνάντηση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί έπεσε στην Μαρία Μπαφαλούκου από την Πετρούπολη. Μαρία να είσαι πάντα τυχερή!

Η επόμενη συνάντηση μας θα είναι μέσα στον Ιούνιο, όπου θα εκλέξουμε το νέο ΔΣ του συλλόγου μας. Υπάρχουν σκέψεις η διαδικασία να πραγματοποιηθεί στο χωριό μας, στο Ζαγανιάρι, όμως δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Σας ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου να είμαστε καλά!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΥΝΟΣ                                                       ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ


Φωτογραφία του χρήστη George Pistikos.

Φωτογραφία του χρήστη George Pistikos.

Φωτογραφία του χρήστη George Pistikos.

Φωτογραφία του χρήστη George Pistikos.

Φωτογραφία του χρήστη George Pistikos.



Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση


Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη του συλλόγου Ζαγανιαριωτών, φίλες και φίλοι του χωριού μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Ζαγανιαριωτών « ΖΑΓΟΡΑ», σας καλεί, την 16η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ., στα γραφεία του συλλόγου μας, οδός Παπαστράτου 26, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τα θέματα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας είναι:
1.       Απολογισμός Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου,
2.       Οικονομικός Απολογισμός 2013,
3.       Προϋπολογισμός 2014.
4.    Εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής για τις επόμενες εκλογές,   υποψηφιότητες νέων μελών.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίστανται πάνω από το 1/3 των μελών που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις έως και το 2013. Για τον λόγο αυτό αλλά και για την ουσιαστική πορεία του συλλόγου μας, η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.
Ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο